Tourist Center Marko, Plitvička jezera

Zahtevo za ponudbo

Marko, obrt za ugostiteljstvo
+385 47 801 686 – recepcija
+385 95 511 9309 – recepcija
Hrvaška, Plitvička jezera 47245 Rakovica, Plitvice Oštarski Stanovi 130a
croatian, angleščina, german, italijanski

Podatki apartmaji

Balkon,terasa
Pogled na morje
Parkirni prostor
Posoda i pribor za hranu
Klima
Gretje
Hišni ljubljenčki omogočeni
Tv
SAT-Tv
Internet
Gril

Oddaljenost od

Večjega mesta 60 km Karlovac
Centra mesta 3000 m
Restavracije 10 m
Lekarne 3000 m
Plaža
Morja
Trgovine 3000 m

 Villa Bubi Pula

 Villa Orsera Vrsar

Podatki apartmaji cen

Apartmaji Osebe Kategorija Pred sezono Sezona Izven sezone
Marko Ro - (2-3) 3 * * *
Apartmaji Površina m2 Soba Dnevna soba Kuhinja Kopalnica Balkon,terasa
Marko Ro - (2-3) 12 1 0 0 1 1

Cene 2018 (en, hr) ...
Turistični center Marko se nahaja 12 km severno od središča Narodnega parka Plitvička jezera in 15 km južno od rastočih slapov Rastoke v Oštarskem Stanovi. V tem mirnem kraju na pol poti med dvema naravnima lepotama uživajo neokrnjena narava z različnimi možnostmi za zabavo, rekreacijo, počitek in užitek.
V turističnem centru Marko je znana restavracija z dolgo tradicijo, ki nudi lokalne specialitete in originalne recepte. Posode segajo od hladnih predjedi, juhe in pice do domačih sladic in sladic, ki so na prijetni ambientu na prostem ali klimatizirani notranjosti.
Imamo 4 predmete v krogu 50 m, gospodarske sobe - vila Domagoj, standardne sobe - restavracija Marko, superior sobe - vila Dora in apartmaji Ivka
Dodatno ležišče samo v troposteljnih sobah Domagoj v Dori po želji, cena je 21,00 EUR.
Psi se lahko namestijo samo v Villa Domago.
Sobe "Marko" se nahajajo nad restavracijo "Marko" in vsebujejo standardne dvoposteljne in troposteljne sobe. Vsaka soba ima lastno kopalnico s prho, sušilec za lase, LCD-televizijo s satelitsko povezavo, brezplačen WiFi, klimatsko napravo in ogrevanje, mini hladilnik in zavarovano parkirno mesto.
Uporaba bazena v turističnem centru "Marko" je vključena v ceno sobe. Zajtrk ni vključen v ceno sobe.
"Villa Domagoj" ponuja dvoposteljne ali troposteljne sobe z možnostjo dodatnega ležišča za troposteljno sobo (na zahtevo). Vsaka soba je opremljena z lastno kopalnico s prho, sušilcem za lase, satelitsko televizijo, brezplačnim brezžičnim internetom, klimatsko napravo in ogrevanjem ter zavarovanim parkirnim prostorom.
Uporaba bazena v turističnem centru "Marko" je vključena v ceno sobe. Zajtrk ni vključen v ceno sobe.
Villa Dora nudi superior dvoposteljne in troposteljne sobe z možnostjo dodatnega ležišča v troposteljni sobi (na zahtevo). Vsaka soba je opremljena s kopalnico s tušem, sušilcem za lase, LCD TV s satelitsko povezavo, brez WiFi, klimatska naprava in ogrevanje, mini hladilnik (na zahtevo), balkon s pogledom na naravo (na zahtevo) in zagotovljen parkirni prostor.
V ceno je vključen tudi bazen v turističnem centru "Marko". Zajtrk ni vključen v ceno sobe.
"Apartmaji Ivka"
Imamo 2 apartmaja, vsak apartma ima spalnico za 3 osebe in dnevno sobo s kuhinjo za spanje 1 osebi, vsak apartma ima kopalnico s tušem / straniščem, dodaten WC, klimatsko napravo, brezplačen wifi, teraso in parkirišče, novi apartmaji, letos.